Microvezeldoeken en desinfectie

Microvezeldoeken en desinfectie

4 januari 2021 Uit Door peter

Microvezeldoeken en desinfectie

Jaap Niezen, ook wel bekend als de Schoonmaakgoeroe, heeft een blog geschreven waarin hij uitlegt dat Microvezeldoeken ook efficiënt werken tegen virussen. Het is niet zo maar een uitleg; in zijn blog wordt 100% onderbouwd dat Microvezeldoeken de desinfectie noodzaak met 99% verlagen!

Jaap ontving een uitslag waar hij bijzonder enthousiast van werd want Wecovi had bij Weber en Leucht een onderzoek laten doen naar de effectiviteit van microvezeldoeken. Weber en Leucht is een in Duitsland gesitueerd onafhankelijk test-laboratorium. Met deze test is aangetoond wat Jaap in het voorjaar van 2020 al via Centre for Hygiene International had vastgesteld. Namelijk dat Microvezeldoeken desinfectie in veel gevallen onzinnig maken.

Lees hier het artikel over de efficiëntie van microvezeldoeken!

Zoals altijd heeft Jaap weer een geweldig blog geschreven. Jaap heeft op de website van de Schoonmaakgoeroe meerdere blogs staan die allemaal ontzettend leuk en goed geschreven zijn.

Zie onderstaande links naar de diverse blogs:

Schoonmaken, desinfecteren en het coronavirusVloer schoonmakenZelf allesreiniger makenVieze voegen vloer schoonmakenToilet schoonmakenGroene zeepMicrovezeldoekBadkamer schoonmaken met schoonmaakazijnIs bleekwater een schoonmaakmiddelSchoonmaakazijnWC schoonmaken met colaSchoonmaken badkamerOntkalken van de badkamerSchoonmaken met chloor-bleekwater.

Zoals gezegd leuk maar ook leerzaam. Van deze blogs leer je hoe je bepaalde dingen NIET moet doen en hoe het wel kan. Met de producten die je in de webshop van Jaap aantreft wordt schoonmaken eenvoudiger en leuker omdat het sneller gaat en het resultaat perfect is.

Jaap geeft op schoonmaakgoeroe.nl ook zeer bruikbare tips:

Badkamer ontkalkenBadkamer schoonmakenTegels schoonmakenVloeren schoonmakenStofwissen vloerLaminaat schoonmakenLinoleum schoonmakenNatuursteen schoonmakenPlavuizen schoonmakenRamen wassenRamen lappenRamen zemenWc schoonmakenWc ontkalkenAfstoffen met microvezeldoekHuiskamer schoonmakenSchoonmaken met interieurmopEmmer met wringerDoekje uitwringen.

Stuk voor stuk tips waar je echt wat aan hebt!

Kijk ook eens op de pagina over microvezeldoeken, goede uitleg en een goed overzicht waarvoor de diverse microvezeldoeken gebruikt kunnen worden. Zo zijn daar de microvezeldoeken voor glas en ramen, microvezeldoeken voor de badkamer, microvezeldoeken voor het interieur, microvezeldoeken voor de keuken, microvezeldoeken voor het toilet, microvezeldoeken voor persoonlijke verzorging, is er een microvezeldoeken wringer, zijn er microvezeldoeken voordeelsets en een totaal overzicht van alle microvezeldoeken.

De Schoonmaakgoeroe heeft ook een YouTube kanaal met bijna 70 video’s die uitleggen hoe de producten van de Schoonmaakgoeroe te gebruiken.

Direct naar de webshop om de juiste schoonmaakmiddelen aan te schaffen? Klik hier!

Jaap is ook altijd bereikbaar via het contactformulier van de website. Liever telefonisch want Jaap beantwoordt je vragen graag persoonlijk. Omdat Jaap ook trainingen aan bedrijven geeft kan het zijn dat hij niet in staat is om de telefoon aan te nemen. Je wordt dan teruggebeld zodra het kan.

Meest recente informatie over Schoonmaakgoeroe in onze bedrijvenblogs.