Pilatescare Bussum

Pilatescare Bussum

10 december 2020 Uit Door peter

Pilatescare.nl Bussum

Patricia van Romondt van Pilatescare Bussum

Patricia van Romondt is de eigenaar van Pilatescare en STOTT Pilates™  gecertificeerd trainer die zich steeds verder bekwaamt via het Canadese Pilates opleidingscentrum.

Waarom kiezen voor Pilatescare Bussum?

De PilatesCare-methode is aangenaam en veilig voor een ieder die bewust aandacht wil geven aan zijn/haar lijf; fit of minder fit.

Voor wie is Pilatescare Bussum?

Pilatescare is voor jong en oud, mensen met rug-, schouder- knie klachten of bekken instabiliteit, of gewoon om fit te blijven.

De 5 Principes van STOTT pilates

Gebaseerd op: ademhaling, bekken stabiliteit, placering van de ribben, schouder stabilisatie en plaatsing van nek en hoofd.

Voor meer informatie over Pilates en Pilatescare kan je op de volgende pagina’s verder lezen:

Wat is Pilates? – Wat is het doel van Pilates? – Wat zijn de voordelen van Pilates? – Wat zijn de verschillen tussen Yoga en Pilates? – Waarom Pilatescare?

Patricia, Sanne en Anneroos zijn de trainers van Pilatescare en geven lessen in groepsverband maar ook privé/duet lessen. Op de tarievenpagina vind je de tarieven van Pilatescare.

Sinds kort heeft Pilatescare videolessen beschikbaar gesteld op de website. Er zijn gratis videolessen en betaalde lessen.

De betaalde lessen zijn onderverdeeld in ochtend meditatie, avond meditatie, medische video’s, Pilates niveau 1 video’s, Pilates niveau 2 video’s en Pilates prenataal video’s.

Er is al een betaald membership voor slechts €24,95 per maand en bij betaling per jaar ontvang je een leuk cadeau!

Wil je direct een betaald membership afsluiten? Klik dan hier om je in te schrijven!

Als je liever eerst contact met Pilatescare wilt hebben alvorens een betaald membership af te sluiten kan je bellen of via het contactformulier een bericht sturen.

Wil je weten wat anderen van Pilatescare vinden? Klik hier voor de testimonials.