TFK loodgietersbedrijf

TFK loodgietersbedrijf

13 mei 2020 Uit Door peter

TFK Installatieservice en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam

Nieuws over TFK Installatieservice en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam.

TFK Installatie Service is werkzaam als loodgietersbedrijf in en om AmsterdamHaarlem en ogeving en Amstelveen en omgeving. Een erkend loodgieters- en ontstoppingsbedrijf voor alle reparaties, ontstoppingen en onderhoud. 7 dagen per week staan deze bedrijven dag en nacht voor de klanten paraat voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamhedenontstoppingenverstoppingen. Uiteraard ook voor al het onderhoud en reparatie werkzaamheden aan verwarmingselementen zoals de cv-ketelgaskachelmoederhaard en algemene gaslekkages. TFK Installatie Service werkt voor particulieren, woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars.

TFK Installatieservice heeft mede door de geweldige service een enorme groei doorgemaakt.

Onderstaand de diensten van TFK en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam:

Stankoverlast – rioleringRiool ontstoppenRiool verstoptRiool ontstoppen AmsterdamKelder ondergelopen met waterGootsteen verstoptDoucheputje verstoptKeukenafvoer verstoptKeukenafvoer ontstoppenToilet verstoptWC ontstoppenWC verstoptRiool camera inspectieCV ketel en centrale verwarming tipsGaslekkageGaskachel reparatieOnderhoud gaskachelOnderhoud moederhaardCV ketel onderhoudServicecontract CV ketelCV ketel vervangenAfvoer ontstoppenGootsteen ontstoppenWasmachine ontstoppen.

Als loodgieter en ontstoppingsdienst o.a. werkzaam in:

Loodgieter AmsterdamLoodgieter HaarlemLoodgieter BadhoevedorpLoodgieter DiemenLoodgieter HoofddorpLoodgieter Schiphol

U kunt direct contact opnemen via telefoonnummer 085 303 43 47 of via het contactformulier.

TFK Installatieservice        TFK

De websites zijn gemaakt door Kroon Webdesign en Teldata Online Marketing in Bussum – Gooise Meren.