TFK Installatieservice

TFK Installatieservice

6 april 2020 Uit Door peter

TFK Installatieservice en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam

Bij Bedrijven in Nederland dit keer nieuws over Otman Taoufik, eigenaar van TFK Installatieservice en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam.

TFK Installatie Service is al vele jaren een begrip als loodgieter van AmsterdamHaarlemAmstelveen en omgeving. Wij zijn een allround loodgieters en servicebedrijf voor alle reparaties en onderhoud. We staan 7 dagen per week dag en nacht voor onze klanten paraat voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamhedenontstoppingenverstoppingen. Wij zijn er ook voor al het onderhoud en reparatie werkzaamheden aan verwarmingselementen zoals de cv-ketelgaskachelmoederhaard en algemene gaslekkages. TFK Installatie Service werkt voor particulieren, woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars.

Wij begrijpen dat bij veel klanten de technische kennis niet aanwezig is. De klant vertrouwt erop, dat de werkzaamheden naar de hoogste standaard uitgevoerd zullen worden. Dit vertrouwen is voor ons van groot belang. Daarom staan bij TFK Installatieservice advies en voorlichting voorop.

Een geweldige instelling die er dan ook toe geleid heeft dat TFK Installatieservice een enorme groei heeft doorgemaakt.

Onderstaand treft u de diensten en de plaatsen waar TFK en Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam werkzaam zijn:

Stankoverlast – rioleringRiool ontstoppenRiool verstoptRiool ontstoppen AmsterdamKelder ondergelopen met waterGootsteen verstoptDoucheputje verstoptKeukenafvoer verstoptKeukenafvoer ontstoppenToilet verstoptWC ontstoppenWC verstoptRiool camera inspectieCV ketel en centrale verwarming tipsGaslekkageGaskachel reparatieOnderhoud gaskachelOnderhoud moederhaardCV ketel onderhoudServicecontract CV ketelCV ketel vervangenAfvoer ontstoppenGootsteen ontstoppenWasmachine ontstoppen.

Als loodgieter o.a. werkzaam in:

Loodgieter AmsterdamLoodgieter HaarlemLoodgieter BadhoevedorpLoodgieter DiemenLoodgieter HoofddorpLoodgieter Schiphol

U kunt direct contact opnemen via telefoonnummer 085 303 43 47 of via het contactformulier.

TFK Installatieservice        TFK

De websites zijn gemaakt door Kroon Webdesign en Teldata Online Marketing in Bussum – Gooise Meren.