Schoonmaken, desinfecteren en virussen

Schoonmaken, desinfecteren en virussen

5 april 2020 Uit Door peter

Schoonmaken, desinfecteren en virussen

Jaap Niezen, ook wel bekend als de Schoonmaakgoeroe, heeft een blog geschreven waarin hij hij het heeft over schoonmaken, desinfecteren en het coronavirus. Hierin stipt hij een aantal belangrijke zaken aan. Hij heeft het in zijn blog bijvoorbeeld over verkeerde informatievoorziening en schijnveiligheid (ook schijnveiligheid betreffende het handschoenen dragen en hoe men daar mee om gaat).

Ook geeft hij een goede, pittige uitleg over waarom goed schoonmaken juist in deze tijd zo belangrijk is en dat je met op de juiste manier schoonmaken met professionele microvezeldoeken je ongeveer 98% van de vervuiling en micro-organismen verwijdert.

Een gebruiksaanwijzing voor het desinfecteren van het Corona virus, een link naar een goede disposable microvezeldoek op rol met foamspray en enkele video’s met tips ontbreken niet.

Kortom: lezen dat blog over schoonmaken en desinfecteren!

Geen zin om te lezen? Bekijk de video op YouTube!

Direct naar de webshop om de juiste schoonmaakmiddelen aan te schaffen? Klik hier!

Zoals altijd heeft Jaap weer een geweldig blog geschreven waar veel informatie staat. Jaap heeft op de website van de Schoonmaakgoeroe meerdere blogs staan die allemaal ontzettend leuk en goed geschreven zijn.

Zie onderstaande links naar de diverse blogs:

Schoonmaken, desinfecteren en het coronavirusVloer schoonmakenZelf allesreiniger makenVieze voegen vloer schoonmakenToilet schoonmakenGroene zeepMicrovezeldoekBadkamer schoonmaken met schoonmaakazijnIs bleekwater een schoonmaakmiddelSchoonmaakazijnWC schoonmaken met colaSchoonmaken badkamerOntkalken van de badkamerSchoonmaken met chloor-bleekwater.

Zoals gezegd leuk maar ook leerzaam. Van deze blogs leer je hoe je bepaalde dingen NIET moet doen en hoe het wel kan. Met de producten die je in de webshop van Jaap aantreft wordt schoonmaken eenvoudiger en leuker omdat het sneller gaat en het resultaat perfect is.

Jaap geeft op schoonmaakgoeroe.nl ook zeer bruikbare tips:

Badkamer ontkalkenBadkamer schoonmakenTegels schoonmakenVloeren schoonmakenStofwissen vloerLaminaat schoonmakenLinoleum schoonmakenNatuursteen schoonmakenPlavuizen schoonmakenRamen wassenRamen lappenRamen zemenWc schoonmakenWc ontkalkenAfstoffen met microvezeldoekHuiskamer schoonmakenSchoonmaken met interieurmopEmmer met wringerDoekje uitwringen.

Stuk voor stuk tips waar je echt wat aan hebt!

Kijk ook eens op de pagina over microvezeldoeken, goede uitleg en een goed overzicht waarvoor de diverse microvezeldoeken gebruikt kunnen worden. Zo zijn daar de microvezeldoeken voor glas en ramen, microvezeldoeken voor de badkamer, microvezeldoeken voor het interieur, microvezeldoeken voor de keuken, microvezeldoeken voor het toilet, microvezeldoeken voor persoonlijke verzorging, is er een microvezeldoeken wringer, zijn er microvezeldoeken voordeelsets en een totaal overzicht van alle microvezeldoeken.

De Schoonmaakgoeroe heeft ook een YouTube kanaal met bijna 70 video’s die uitleggen hoe de producten van de Schoonmaakgoeroe te gebruiken.

Jaap is ook altijd bereikbaar via het contactformulier van de website. Liever telefonisch want Jaap beantwoordt je vragen graag persoonlijk. Omdat Jaap ook trainingen aan bedrijven geeft kan het zijn dat hij niet in staat is om de telefoon aan te nemen. Je wordt dan teruggebeld zodra het kan.