Aanschaf vloer en dan?

Aanschaf vloer en dan?

3 oktober 2019 Uit Door peter

Aanschaf vloer en dan?

Het komt heel vaak voor dat bij de aanschaf van een vloer niet nagedacht wordt over het schoonmaken en het onderhoud van de vloer. Laat staan dat er is nagedacht over het schoonmaken van een zeer vuile vloer.

Jaap Niezen, ook wel bekend als de Schoonmaakgoeroe, in zijn blog stelt.

Zoals altijd heeft Jaap weer een geweldig blog over vloer schoonmaken geschreven waar veel informatie staat. Jaap heeft op de website van de Schoonmaakgoeroe meerdere blogs staan die allemaal ontzettend leuk en goed geschreven zijn.

Zie onderstaande links naar de diverse blogs:

Vloer schoonmakenZelf allesreiniger makenVieze voegen vloer schoonmakenToilet schoonmakenGroene zeepMicrovezeldoekBadkamer schoonmaken met schoonmaakazijnIs bleekwater een schoonmaakmiddelSchoonmaakazijnWC schoonmaken met colaSchoonmaken badkamerOntkalken van de badkamerSchoonmaken met chloor-bleekwater.

Zoals gezegd leuk maar ook leerzaam. Van deze blogs leer je hoe je bepaalde dingen NIET moet doen en hoe het wel kan. Met de producten die je in de webshop van Jaap aantreft wordt schoonmaken eenvoudiger en leuker omdat het sneller gaat en het resultaat perfect is.

Jaap geeft op schoonmaakgoeroe.nl ook zeer bruikbare tips:

Badkamer ontkalkenBadkamer schoonmakenTegels schoonmakenVloeren schoonmakenStofwissen vloerLaminaat schoonmakenLinoleum schoonmakenNatuursteen schoonmakenPlavuizen schoonmakenRamen wassenRamen lappenRamen zemenWc schoonmakenWc ontkalkenAfstoffen met microvezeldoekHuiskamer schoonmakenSchoonmaken met interieurmopEmmer met wringerDoekje uitwringen.

Stuk voor stuk tips waar je echt wat aan hebt!

Kijk ook eens op de pagina over microvezeldoeken, goede uitleg en een goed overzicht waarvoor de diverse microvezeldoeken gebruikt kunnen worden. Zo zijn daar de microvezeldoeken voor glas en ramen, microvezeldoeken voor de badkamer, microvezeldoeken voor het interieur, microvezeldoeken voor de keuken, microvezeldoeken voor het toilet, microvezeldoeken voor persoonlijke verzorging, is er een microvezeldoeken wringer, zijn er microvezeldoeken voordeelsets en een totaal overzicht van alle microvezeldoeken.

De Schoonmaakgoeroe heeft ook een YouTube kanaal met bijna 70 video’s die uitleggen hoe de producten van de Schoonmaakgoeroe te gebruiken.

Jaap is ook altijd bereikbaar via het contactformulier van de website. Liever telefonisch want Jaap beantwoordt je vragen graag persoonlijk. Omdat Jaap ook trainingen aan bedrijven geeft kan het zijn dat hij niet in staat is om de telefoon aan te nemen. Je wordt dan teruggebeld zodra het kan.