Zelf allesreiniger maken?

Zelf allesreiniger maken?

17 augustus 2019 Uit Door peter

Is het verstandig om zelf allesreiniger te maken? Dat is de vraag die Jaap Niezen, ook wel bekend als de Schoonmaakgoeroe, in zijn blog stelt.

Jaap uit zijn zorgen in zijn blog en dat is zeer terecht! Hij stipt o.a. aan dat goed bedoelde tips vaak ronduit gevaarlijk zijn en dat vaak onterecht opgemerkt wordt dat het milieuvriendelijk is omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten….. Jaap stipt aan dat dit een marketing term is om mensen zich goed te laten voelen. “Uranium is ook een natuurproduct” zegt Jaap “maar daar wil je niet mee in aanraking komen”.

Zoals wel vaker slaat Jaap de spijker op zijn kop. Jaap heeft op de website van de Schoonmaakgoeroe meerdere blogs staan die allemaal ontzettend leuk en goed geschreven zijn.

Zie onderstaande links naar de diverse blogs:

Vloer schoonmakenZelf allesreiniger makenVieze voegen vloer schoonmakenToilet schoonmakenGroene zeepMicrovezeldoekBadkamer schoonmaken met schoonmaakazijnIs bleekwater een schoonmaakmiddelSchoonmaakazijnWc schoonmaken met colaSchoonmaken badkamerOntkalken van de badkamerSchoonmaken met chloor-bleekwater.

Zoals gezegd leuk maar ook leerzaam. Van deze blogs leer je hoe je bepaalde dingen NIET moet doen en hoe het wel kan. Met de producten die je in de webshop van Jaap aantreft wordt schoonmaken eenvoudiger en leuker omdat het sneller gaat en het resultaat perfect is.

Jaap geeft op zijn website ook tips:

Badkamer ontkalkenBadkamer schoonmakenTegels schoonmakenVloeren schoonmakenStofwissen vloerLaminaat schoonmakenLinoleum schoonmakenNatuursteen schoonmakenPlavuizen schoonmakenRamen wassenRamen lappenRamen zemenWc schoonmakenWc ontkalkenAfstoffen met microvezeldoekHuiskamer schoonmakenSchoonmaken met interieurmopEmmer met wringerDoekje uitwringen.

Stuk voor stuk tips waar je echt wat aan hebt!

De Schoonmaakgoeroe heeft ook een YouTube kanaal met bijna 70 video’s die uitleggen hoe de producten van de Schoonmaakgoeroe te gebruiken.

Jaap is ook altijd bereikbaar via het contactformulier van de website. Liever telefonisch want Jaap beantwoordt je vragen graag persoonlijk. Omdat Jaap ook trainingen aan bedrijven geeft kan het zijn dat hij niet in staat is om de telefoon aan te nemen. Je wordt dan teruggebeld zodra het kan.