Taxibedrijf in Amsterdam met Google Ads en SEO

Taxibedrijf in Amsterdam met Google Ads en SEO

14 november 2018 Uit Door peter

Teldata Google Ads en SEO

Voor Amsterdam Taxi Airport heeft Teldata de website aangepast en een Google Taxi Ads campagne aangemaakt. Binnen de website zijn er 3 pagina’s aangemaakt: Taxi Amsterdam Airport, Taxi Amsterdam Schiphol en Taxi Amsterdam Airport Transfers.

Met de Taxi Ads campagne gaat het goed. Bezoekers worden via de goede advertenties naar de goede pagina’s geleid en op de pagina’s zijn diverse mogelijkheden beschikbaar die de bezoekers kunnen gebruiken: direct bellen, direct reserveren en direct een ritprijs berekenen.

Voor wat betreft hoog in Google met SEO zijn er al resultaten bereikt. Dit komt mede door de goede teksten maar ook door het gebruik maken van de werkwijze van Teldata met video. Kijk maar eens op de pagina hoog in Google met video.

Al met al is het voor de zoekenden in Amsterdam eenvoudig geworden om een taxi Amsterdam Airport of een taxi Amsterdam Schiphol te vinden. Zowel door de Google Ads campagne als door de werkwijze van Teldata met SEO – search engine optimization – zoekmachine optimalisatie.

Het is en blijft moeilijk om als taxibedrijf in Amsterdam goed vindbaar te zijn maar door je als taxibedrijf te richten op 2 of 3 pagina’s die goed naar boven komen in Google zullen bezoekers ook de andere diensten van je taxibedrijf ontdekken.

Zo heeft Amsterdam Taxi Airport ook Private Taxi Tours in Amsterdam en omgeving en men merkt nu dat er door bezoekers van de website ook voor die service gekozen wordt. Alleen maar leuk toch?

Ook interesse in de mogelijkheden die Teldata je te bieden heeft? Maak een (bel)afspraak!

Teldata WordPress websites beschikken standaard over een SSL veiligheidscertificaat. En, ook belangrijk voor uw bezoekers en Google, onze websites zijn niet alleen veilig maar ook responsive en met onze website hosting is ook een supersnelle laadtijd van uw website gegarandeerd!