Laminaat schoonmaken Teldata en vindbaarheid

Laminaat schoonmaken Teldata en vindbaarheid

13 augustus 2018 Uit Door peter

Laminaat schoonmaken Teldata en vindbaarheid is een korte uitleg over hoe je door middel van een goed blog, gebruik van SEO, video en Linkbuilding tot resultaten kan komen voor wat de betreft de vindbaarheid van sommige pagina’s binnen je website. Soms is het niet nodig om met je pagina in de top 3 van de organische zoekresultaten van Google te staan. Maar soms is het prettig als je een blog hebt geschreven waarvan je van mening bent dat het belangrijke informatie voor je eventuele bezoekers is, dat je pagina in de hoogste regionen is terug te vinden.

Het voorbeeld met schoonmaken van laminaat is best leuk. Nadat Jaap Niezen het blog had geschreven kwam de pagina niet hoger dan positie 43 binnen Google. Maar door de SEO nog eens goed door te lopen en hier en daar wat teksten aan te passen zagen we dat positie 34 bereikt werd. Niet slecht maar toch…. op de 3e pagina van de Google resultaten, niet echt om heel blij van te worden.

Dus werd besloten om met de pagina laminaat schoonmaken iets aan Linkbuilding te gaan doen. Via goede websites een link naar de pagina laminaat schoonmaken zou dan moeten zorgen voor een hogere positie. Er werden enkele kleine blogs geschreven en in die blogs stonden links naar diverse pagina’s maar ook naar laminaat schoonmaken.

Door op een goede manier te linken naar deze pagina werden de resultaten al beter. Wij waren erg benieuwd wat het insluiten van een video voor de vindbaarheid zou betekenen. Daar komen we later op terug want er dient een keuze gemaakt te worden voor een video, titel, tags en inhoud.

Op dit moment is de huidige positie (via posities 29, 21, 18, 15, 11 en 9) 6!

Lees intussen meer over hoe je laminaat het beste kan schoonmaken met de professionele schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe.